Nakon dugog dana provedenog na suncu, vaša koža vjerojatno treba dobro čišćenje odnosno tuširanje. Često, kreme za sunčanje pomiješane sa nezaobilaznim ljetnim znojem, mogu vašu kožu učiniti osjetljivijom nego inače.

Čišćenje pomaže u uklanjanju neželjenih prljavština, ulja i nečistoća na vašoj površini kože. Rezultat? Koža koja izgleda, i osjeća se čisto i udobno!

Nakon tuširanja, vlažnost vratite natrag u kožu s hidratantnim proizvodima za tijelo. Suha ulje su pogodna jer se brzo upijaju, njeguju i hidratiziraju, te vraćaju mekoću koži.

Proizvodi sa Aloe Verom su također vrlo korisni nakon sunčanja, zbog umirujućih svojstava.

Ne zaboravite da je hidratacija nakon sunčanja potrebna vašem organizmu i iznutra, stoga pijte dovoljno vode. Ako ste se opustili na plaži i niste pili vodu, svakako to nadoknadite kada stignete kući kako biste dosegli preporučeni dnevni unos tekućine.

I za kraj, kako biste dodatno istaknuli preplanuli ten i naglasili sjaj kože, posegnite za uljem sa zlatnim česticama koje ujedno daje dodatnu brončanu nijansu vašoj koži. Jer što je ljeto bez šljokica i sjaja, zar ne?

Takvi proizvodi dodaju upravo pravu količinu boje i sjaja vašoj koži. A najbolji dio je to što je ulje zapravo korisno za vašu kožu, jer njeguje, štiti i hidratizira, a ujedno pruža i savršeni sjaj.

Prava mješavina brončane boje i šljokica ima moć uljepšavanja i dodatnog naglašavanja tamnijeg tena, pa čak i svjetla koža na taj način može izgledati kao da je preplanula.

Bez obzira, idete li samo u večernju šetnju ili se pojavljujete na crvenom tepihu, preplanula i sjajna koža je uvijek „in“ i uvijek privlači poglede.

A za svilenkasto meku kožu sa glamuroznim sjajem, koji posebno naglašava privlačnu preplanulost, probajte Luxea suho ulje sa zlatnim česticama.

0000444 suho ulje sa zlatnim cesticama 50 ml