WEB SHOP

Plaćanje kupovine putem web shopa moguće je pouzećem ili karticom, a dostava je kurirska.
Paket stiže u roku 2-3 radna dana na traženu adresu (doma, posao itd.).
Dostava: Isporuka na traženu adresu uz opciju prethodne SMS obavijesti o vremenu dostave sa kontakt brojem dostavljača.
Cijena dostave za narudžbe iznad 30 eur je besplatna, a za narudžbe ispod 30 eur redovno iznosi 3 eur, osim u promotivnom periodu kada je besplatna na sve narudžbe i to je jasno naznačeno na vrhu stranice.
Kupovinu možete izvršiti kao gost ili se registrirati što vam donosi pogodnosti poput sakupljanja bodova prilikom svake kupovine koji se zatim mogu iskoristiti za popuste.
Više detalja o sakupljanju bodova pogledajte OVDJE.
Prilikom svake web shop kupovine u paketu vam također pošaljemo i nekoliko besplatnih testera koji su trenutno dostupni.

LJEKARNE

Naše proizvode možete kupiti u svim ljekarnama u Hrvatskoj, njih preko 1.200.
Ako ih negdje trenutno još nema, samo ih tražite da naruče preko Medike, našeg ekskluzivnog distributera, i proizvodi tamo stižu taj isti ili idući dan.
Popis ljekarni koje već imaju većinu naših proizvoda na policama nalazi se OVDJE.
U slučaju da u navedenim ljekarnama nemaju određeni proizvod koji tražite, samo ih tražite da naruče preko Medike, i proizvod tamo stiže taj isti ili idući dan.

U ljekarnama koje imaju naše proizvode u prodaju, osiguramo i testere tih proizvoda za probu prije kupovine.

OSTALE INFORMACIJE

Više detalja o našim proizvodima i ocjene kupaca pronađite klikom na svaki pojedini proizvod, a informacije o našoj tvrtki pogledajte OVDJE.
U slučaju bilo kakvih dodatnih pitanja, slobodno nam se obratite porukom preko naših stranica na društvenim mrežama Facebook i Instagram ili kontakt maila i telefona navedenih na vrhu stranice.