ANZOTICA COSMETICS D.O.O. JE HRVATSKA TVRTKA OSNOVANA 2016. GODINE

Ime naše tvrtke dolazi od ilirske božice ljepote Anzotice, koje je u skladu s ciljem naše tvrtke i naših proizvoda, a to je kozmetika koja će naglasiti vašu božanstvenu ljepotu.
Iza istraživanja, razvoja, proizvodnje i analize naših proizvoda stoji stručni tim koji se sastoji od magistra farmacije, diplomiranih inženjera kemije, diplomiranih sanitarnih inženjera, kemijskih tehničara, procjenitelja sigurnosti i tehnologa.
Proizvodnja naših proizvoda odvija se u suvremenom proizvodnom pogonu i laboratoriju u Zagrebu koji su usklađeni sa dobrom proizvođačkom praksom (GMP).

O prepoznatoj kvaliteti naših proizvoda govore i nagrade koje smo dobili u kategoriji najbolje kreme za lice i najboljeg dezodoransa od stručnog žirija dermatologa, vizažista i beauty urednika za proizvode Moja Oaza krema za lice Kolagen&Ceramidi i Moja Oaza Citrus Energy deo stick, kao i nagrada za najbolji novi proizvod prema izboru publike za Luxea Glow okoloočnu kremu.

goal

MISIJA

Biti pozitivna promjena koja mijenja Hrvatsku.
Uz poslovanje prema najvišim standardima u kozmetičkoj i farmaceutskoj industriji, usmjereno osluškivanju potreba postojećih i potencijalnih kupaca, našim korisnicima ćemo uvijek ponuditi kozmetiku po mjeri njihove kože.

vision

VIZIJA

Nezaustavljivim razvojem visokokvalitetnih, prirodnih i inovativnih kozmetičkih proizvoda koji ne štete korisnicima i okolišu trudimo se postati prvi izbor krajnjih korisnika, povećati tržišni udio i ugled poduzeća na domaćem, ali i uspješno prodrijeti na nova tržišta unutar i izvan EU.

diamond

VRIJEDNOSTI

Naši proizvodi su siguran izbor za naše korisnike jer sadrže isključivo sigurne i dozvoljene sastojke iznimne kvalitete, koji imaju dokazano djelovanje u njezi kože ili pripomažu u borbi protiv preranih znakova starenja kože, od kojih se posebno izdvajaju cijenjena hladno prešana biljna ulja, prirodni voskovi, ekstrakti i aktivne tvari prirodnog podrijetla. Osim toga, naši proizvodi nisu testirani na životinjama, a neki su pogodni i za vegane. S ponosom možemo reći da su naši brendovi vrhunski hrvatski proizvodi!

NAŠI BRENDOVI

Moja Oaza je mjesto gdje svi oni koji vjeruju u snagu prirode, pomognute inovativnom tehnologijom, mogu pronaći nešto za sebe, za svoju vanjsku ljepotu, te prirodan i njegovan izgled. Mi vjerujemo u to da u prirodi postoje prirodna rješenja za njegu, održavanje i revitalizaciju kože tijela, te vjerujući da smo ih i pronašli, nesebično ih nudimo i našim korisnicima. Pri razvoju naših formulacija svaki puta krećemo od nule, pomno razmišljajući i tražeći konkretno rješenje za specifični problem pri njezi kože. Koristeći znanje, iskustvo i spoznaje iz područja znanosti o djelovanju biljaka na ljudsko zdravlje, pronalazimo rješenje svakog problema koje već postoji u prirodi i na dohvat nam je ruke.

Luxea kozmetički proizvodi su vrhunski i inovativni proizvodi koji su uvijek u trendu i imaju jedinstveni cilj, a to je naglasiti blistavu ljepotu svake žene. Nastaju kao spoj visokoefikasnih premium sastojaka kao što su zlato i kavijar, u kombinaciji sa najboljim antioksidansima, ali i najučinkovitijim organskim i prirodnim sastojcima kao što su ekstrakt mrkve, prirodna ulja badema i makadamije, ekstrakti jojobe i ružmarina te aloe vera. Osim glamuroznog sjaja i zavodljive kombinacije mirisa, Luxea proizvodi također pružaju i dubinsku njegu, zaštitu od okolišnih čimbenika i preuranjenog starenja, istovremeno pružajući neodoljivo hranjivi i nemasni dodir luksuzne baršunaste glatkoće. Uz svoja elegantna pakiranja za jednostavnu i praktičnu primjenu, Luxea zapravo predstavlja malu dnevnu dozu luksuza kojeg si volite i možete priuštiti.

https://www.instagram.com/reel/CQ9BWxQpqW-/