07.06.2019.
Žena.hr

Kad smo dobile poziv hrvatske kozmetičke tvrtke, nismo ga mogle odbiti. I nismo pogriješile jer su nas njihovi preparati osvojili na prvu

Hidratacija kože tijekom cijele godine apsolutni je must do, baš kao i nanošenje sredstava za zaštitu od sunca prije izlaganja njegovim zrakama. To najbolje znaju u domaćoj kozmetičkoj tvrtki Anzotica Cosmetics koji su odabrali savršen trenutak za prezentaciju posljednje inovacije  –  Molecula Maris ultrahidratantnog seruma za učvršćivanje kože lica.

Posljednjih se godina sve više okrećemo prirodi. Baš kao što je to bilo nekada kada su naši stari konzumirali samo ono što bi sami proizveli, danas ponovno težimo svemu onome što je organsko i izvorno. I nije to tek prolazan trend, već smo uistinu postali svjesniji koliko je važno što unosimo u svoj organizam. Baš kao što je važno ono što jedemo, važno je i ono što stavljamo na svoju kožu.

Upravo to je bila niti vodilja Marije Meglaj kada je prije dvije godine pokrenula hrvatsku kozmetičku tvrtku Anzotica Cosmetics, koja stoji iza dvije linije: Moja Oaza i Luxea. Ideja za pokretanje linije prirodne kozmetike kaže Marija, javila joj se u trudnoći, kad je počela posebno obraćati pažnju što unosi u tijelo, ali i koje štetne tvari ulaze u njezin krvotok kroz razne kozmetičke proizvode.

“U stvaranju preparata za Moja Oaza koristimo samo prirodne, organske sastojke. Ne koristimo parabene, ftalate i ostale štetne tvari jer ih naše tijelo apsorbira kroz kožu. Luxea se isto bazira na prirodnim sastojcima, ali tu naglašavamo luksuz jer koristimo sastojke poput kavijara i zlata”, objašnjava Marija Meglaj.

Ono što ju najviše usrećuje, kaže, ali i motivira cijeli tim da se još više trude, su pozitivni dojmovi kupaca.

“Temelj uspjeha je kvaliteta proizvoda i zadovoljstvo kupaca. Osim toga, imamo jako pozitivan feedback od brojnih influencera koji vole naše proizvode. Uspjeli smo doći do toga da imamo hrvatski proizvod koji je, kako nam kažu, na svjetskoj razini”, kaže direktorica Anzotica Cosmetics.

 

Anzotica Cosmetics tim

Na druženju koje je organizirano u centru Zagreba, mogle smo isprobati brojne proizvode ove kozmetičke tvrtke koja nas je zaista oduševila. Kao favorit bismo izdvojile Luxea Parfumiranu esenciju koja miriše po naranči , bergamontu i jasminu, a istodobno pruža koži savršenu hidrataciju.