7. lipnja 2019.

07.06.2019.

Zadovoljna.hr

Blistava, zdrava i jednostavno prekrasna koža san je svake žene, zato je njezina pravilna njega i briga visoko na popisu prioriteta. No nerijetko se događa kako su oni kvalitetni, prirodni proizvodi kojima želimo obasipati naše tijelo prilično skupi i cijenovno gotovo nedostupni.

 

61701882 anzotica cosmetics luxea moja oaza njega koze

 

61701883 anzotica cosmetics luxea moja oaza njega koze.jpg1

61701884 anzotica cosmetics luxea moja oaza njega koze

Naše beauty tržište obogatila je hrvatska tvrtka Anzotica Cosmetics koja je lansirala dva brenda: Moja Oaza i Luxea. Riječ je o preparativnoj kozmetici temeljenoj na prirodnim sastojcima koje će koža jednostavno obožavati, a dostupni su po pristupačnim cijenama.

Svoj dan bez njihovih proizvoda ne može zamisliti influencerica Matea Pavić koja kao farmaceutkinja najviše pozdravlja upravo njihovu formulaciju i pomno birane sastojke.

„Isprobala sam dobar dio tih proizvoda, a najdraži su mi krema za ruke s nevenom i jojobom te balzam za usne koji su stvarno načinjeni od kvalitetnih sastojaka.“, rekla je Matea te otkrila bez kojeg proizvoda ne ide na plažu:„To je Luxea suho ulje koje je puno šljokica i ima najveću koncentraciju šljokica od svih koje sam isprobala.“

S Luxeinim proizvodima osjećat ćete se poput prave kraljice jer njihove formule osim prirodnih sastojaka sadrže i zlato i kavijar, a od sada su dostupni u ljekarnama.

„U našim proizvodima koristimo isključivo sigurne i dozvoljene sastojke, znači ne koristimo nikakve štetne parabene, ftalate i triklosane, već baziramo formulacije na prirodnim i organskim sastojcima“, rekla je vlasnica tvrtke Marija Meglaj.

Baršunasti izgled kože i glamurozan sjaj koji ovi proizvodi ostavljaju osvojili su i svojevrsnu ambasadoricu brenda Zoru Bjelousov.

„Imam dva favorita. Od Luxee je to krema za lice Velvet Caviar, tako kako se lijepo luksuzno zove, takva i jest, te zlatno ulje sa zlatnim česticama. Napravi efekt tako da nisam više bijela i koža mi bude lijepa i preplanula“, rekla je Zora.

Sigurni smo da će zbog svega navedenog, Anzotica Cosmetics dobiti mnoštvo novih obožavatelja. Među njima će se zasigurno naći i dizajnerica Boudoira Martina Čičko Karapetrić: „Zapelo mi je za oko ovo suho ulje sa šljokicama. To ću sigurno isprobati, to se veselim.“

61701883 anzotica cosmetics luxea moja oaza njega koze 2

Luxea marmelada za brzo tamnjenje Foto: PR