BESPLATNA DOSTAVA, POPUSTI NA SETOVE I PAKETE

TE BESPLATNI UZORCI ZA SVE NARUDŽBE DO 16.5.2021.

 

Search
Filters

Conditions of Use

OPĆI UVJETI POSLOVANJA

Opći uvjeti poslovanja vrijede za registrirane korisnike

 

Internet stranice moja-oaza.hr su u vlasništvu društva Anzotica Cosmetics d.o.o.

Registrirani korisnik (u daljnjem tekstu Registrirani korisnik) može postati svaka osoba koja je potpuno poslovno sposobna i koja prihvaća uvjete poslovanja moja-oaza.hr

Prilikom prve kupnje od kupca se traži da popuni polja potrebna za registraciju istinitim podacima. Prihvaćanje općih uvjeta poslovanja kupac potvrđuje svojom registracijom čime postaje Registrirani korisnik.

Registrirani korisnik može pregledavati sve svoje narudžbe u arhivi narudžbi, pratiti tijek narudžbe, mijenjati svoje korisničke podatke i koristiti pogodnosti mogućih kupona sa popustima. Registrirani korisnik je dužan brinuti se o sigurnosti svoje korisničke lozinke i povremeno ju mijenjati.

Moja-oaza.hr ne odgovara za slučajeve zlouporabe korisničke lozinke, ali će odmah nakon što korisnik javi o vjerojatnoj zlouporabi odgovarajuće postupiti.

moja-oaza.hr se u potpunosti odriče svake odgovornosti koja na bilo koji način može nastati iz, ili je na bilo koji način vezana za korištenje ovih web stranica, za bilo koje radnje korisnika uporabom ili zlouporabom sadržaja ovih web stranica, te za bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku ili bilo kojoj trećoj strani u vezi s uporabom ili zlouporabom korištenja sadržaja ovih web stranica.

Registrirani korisnik ima pravo kupovati proizvode na stranicama https://moja-oaza.hr  i koristiti ih u dobroj vjeri i namjeri.

moja-oaza.hr zadržava pravo promjene općih uvjeta poslovanja i korištenja ovih stranica u bilo kojem trenutku. Promjene stupaju na snagu u trenutku objave, o čemu će korisnik biti obaviješten e-mailom. Smatra se da je pristupanjem stranicama korisnik upoznat s aktualnim pravilima i uvjetima korištenja istih, a prilikom potvrde kupnje to i potvrđuje.

moja-oaza.hr nastoje da informacije o svim proizvodima na internet stranicama moja-oaza.hr budu točne i ažurne, ali se ograđuje od mogućih pogrešaka u objavljenim informacijama.

moja-oaza.hr ne preuzima odgovornost niti krivnju za bilo kakve pogreške ili propuste u sadržaju na ovim internet stranicama, kao ni za točnost objavljenih informacija, odnosno nije odgovaran za povremeno nefunkcioniranje stranica ili dijelova. Fotografije i prikazi na ovim stranicama i stranicama partnera ne moraju odgovarati proizvodima koji su stvarno dobavljivi. Neke fotografije mogu biti tipske za određeni tip proizvoda.


NARUČIVANJE ONLINE

Svaki registrirani korisnik može kupovati proizvode iz ponude prikazane na internetskim stranicama moja-oaza.hr. Kupoprodajni ugovor između registriranog korisnika i Anzotica Cosmetics d.o.o. postaje pravovaljan nakon primitka naručene pošiljke i vrijedi isključivo za područje RH.

Anzotica Cosmetics d.o.o. se obvezuje isporučiti sve naručene i plaćene proizvode koji su u trenutku isporuke dostupni na zalihama. U slučaju nemogućnosti isporuke, Anzotica Cosmetics d.o.o. će kontaktirati korisnika i dogovoriti novi rok isporuke, zamjenski proizvod ili otkazivanje naručenog proizvoda, dok će ostali dostupni proizvodi biti isporučeni. U slučaju nemogućnosti isporuke naručenog i plaćenog proizvoda Anzotica Cosmetics d.o.o. će izvršiti povrat novčanih sredstava.