Njegovana koža lica, koja je svakodnevno hidratizirana, čista je, blistava i zrači zdravljem, te će sigurno privlačiti poglede.

Kada razmišljamo o idealnoj kremi za naše lice jedna od najbitnijih stavki je uvijek da je hidratantna i sa što više nutritivnih sastojaka. Vrhunska krema bi trebala biti idealna za svakodnevnu upotrebu, pogodna za vaš tip kože, ali je i bitno je da ne stvara nepoželjne reakcije. Bolja je čim više vrhunskih sastojaka ima, a da nam rutina njege ne bude previše zahtjevna, jer današnji je ubrzani tempo života svakodnevni stres ostavljaju jako malo vremena za adekvatnu njegu. Ali što ako možete pronaći sve što vam je potrebno u jednoj kremi. Zar nisu svaka žena (ali i muškarac) zamišljali savršenu kremu sa svim potrebnim sastojcima, koji bi rutinu sveli na minimum, a učinkovitost njege na maksimum. Naravno, sve to je i moguće, imati njegu za lice u obliku kreme koja će imati mnogo kvalitetnih sastojaka, pa čak i neke za koje nismo ni znali koliko su nam prijeko potrebni. Užitak je isprobavati fantastične kremice za lice, a još je veći kad pronađemo onu idealnu za sebe. Luxea Velvet Caviar je krema u kojoj ćete pronaći sve što vam je potrebno u jednoj kremi, jer ima obilje hranjivih sastojaka i vitamina. Savršena kombinacija koja će nas štititi od nepoželjnih utjecaja okoline i ublažiti simptome ranog starenja, a u isto vrijeme nam dati osjećaj luksuzne njege i hidratacije baš onako kako i zaslužujemo.

Njega kože lica bi trebala biti jednostavna rutina u kojoj ćemo uživati, a sigurno nema ništa bolje od kreme koja će nam lice ostaviti nahranjenim i njegovanim s predivnim baršunastim osjećajem glatkoće. Kad je koža lica lijepa i zdrava, lice blistavo i vi ćete zračiti pozitivnim sjajem. Lijepa koža više nije luksuz iako kreme kojima ih njegujemo definitivno mogu biti luksuzne zbog svojih sastojaka. Zato pri potrazi za idealnom kremom pažnju uvijek treba obratiti na kvalitetne ali i prirodne sastojke, jer oni najbolje odgovaraju našoj koži lica, i ne stvaraju dodatne teškoće. Kreme za lice koje odgovaraju svim tipovima kože su idealne za njegu, jer se mogu prilagoditi potrebama vašeg lica. Neophodno je također da tekstura bude lagana i da ne stvara neugodan osjećaj na licu, te da pri samom nanošenju odmah osjetite, a u dužem periodu i vidite sve njene beneficije. Da je koža dobro nahranjena i njegovana to se vidi odmah, ali i osjeti. Adekvatna svakodnevna njega postoji za svako godišnje doba, i kako u ljeti trebate dodatnu zaštitu od sunca, tako u hladim danima definitivno trebate dodatnu hidratantu njegu. Zato je Luxea Velvet Caviar krema koju ćete sigurno preporučiti svojim prijateljicama i kolegicama, jer ćete već pri prvom nanošenju biti oduševljeni njenom teksturom, a kroz neko vrijeme i sami ćete primijetiti pozitivnu razliku. Kao što joj i samo ime govori, sadrži ekstrakt kavijara i mnoštvo vitamina, aminokiselina i ostalih hranjivih sastojaka, što će vas sigurno potaknuti da je isprobate. Jednom kad to učinite i shvatite da je bogata antioksidansom resveratrolom, koloidnim zlatom, prekursorima kolagena, te mnogim drugim vrhunskim sastojcima koji ovu kremu čine uistinu savršenom, sigurni smo da će postati neizostavna osnova vaše svakodnevne rutine u njezi lica.

0000410 velvet caviar krema za lice 50 ml