14. prosinca 2018.
Život i stil

kozmeticka izvrsnost

Stručnjaci iz domaće kozmetičke tvrtke odabrali su savršen trenutak za predstavljanje inovacija i renovacija u svojim linijama Moja Oaza i Luxea

Toliko je mnogo razloga zbog kojih volimo prosinac: prekrasne božićne dekoracije, zimske delicije u našim čašama i na našim stolovima, pjesme i filmovi koje smo čuli i vidjeli nebrojeno puta, ali nas svaki put jednako razvesele.

Mjesec je to u kojem mnogo vremena provodimo ugađajući sebi i svojim bližnjima, stoga su stručnjaci iz domaće kozmetičke tvrtke Anzotica Cosmetics odabrali savršen trenutak za predstavljanje inovacija i renovacija u svojim linijama Moja Oaza i Luxea.

Tako će zimu u novom ruhu dočekati čitava linija Moja Oaza iz koje izdvajamo Kolagen&Ceramidi kremu za lice te Kokos balzam za usne – proizvode čiju su kvalitetu prepoznale mnoge istaknute poznavateljice vrhunske kozmetike. Linija Luxea svojim zimskim inovacijama i dalje zadovoljava visoke kriterije glamuroznih, ali učinkovitih djelatnih sastojaka – priuštite si luksuzno tetošenje Luxea parfumiranom esencijom, Zlatnom maskom te Baršunastom kremom s ekstraktom kavijara.

Opojan miris i brižna njega – u jednom proizvodu

Maštali ste o proizvodu koji će Vašoj koži pružiti prijeko potrebnu njegu i hidrataciju i usput predivno mirisati? Ne brinite se, to ne samo da je sasvim normalno nego takav proizvod stvarno postoji; Luxea parfumirana esencija osvojit će vas na prvo mazanje. I mirisanje. Jedinstvena tekstura se trenutno upija, ostavljajući Vašu kožu svilenkasto mekom i decentno sjajnom uz zavodljivi miris koji počiva na svježim notama naranče i bergamota, uz eksplozivnu aromu jasmina, ruže i pačulija. Formulacija ne sadrži alkohol i ne isušuje vašu kožu. Elegantno pakiranje u staklenoj bočici sa pumpicom omogućuje jednostavnu i praktičnu primjenu svaki put kada poželite da vaša koža bude božanstvena na dodir. I miris.

Jer kavijar i baršun su uvijek dobra ideja

Luxea Velvet Caviar krema sadrži ekstrakt kavijara s preko 26 vitamina, aminokiselina i ostalih nutrijenata – prava nutritivna bomba koja će Vašoj koži pružiti dubinsku njegu i hidrataciju. Visokoefikasni antioksidans resveratrol, koloidno zlato, prekursori kolagena i ceramida, ekstremoliti samo su neki od vrhunskih sastojaka zahvaljujući kojima ova dragocjena krema pruža Vašoj koži dubinsku njegu, štiti ju od štetnih okolišnih čimbenika i preuranjenog starenja te ju pritom njeguje hranjivim i nemasnim dodirom luksuzne baršunaste glatkoće. Krema je prikladna za sve tipove kože kao posljednji korak kozmetičke rutine, a  posebno je učinkovita u kombinaciji s Luxea 5 u 1 zlatnom maskom za lice. Način primjene: Ujutro, navečer, ili prema potrebi, nanijeti kremu na čistu kožu lica, vrata i dekoltea.

Pet zlata vrijednih blagodati za vašu kožu

Glatkoća, pročišćavanje, hidratacija, blistavost, te pripremanje terena za djelovanje ostalim aktivnim sastojcima iz Vaše kozmetičke rutine pet je pozitivnih učinaka koje Luxea 5 u 1 zlatna maska za lice jamči vašoj koži. Zahvaljujući voćnim enzimima maska iznimno nježno omekšava grubi površinski sloj odumrlih stanica kože, čime otvara put za poboljšano prodiranje djelatnih tvari maske: ekstrakta kavijara s preko 20 vitamina, minerala i aminokiselina, prirodnih faktora vlažnosti kao i posebno dobro upijajućeg oblika hijaluronske kiseline kombinirane sa zlatom. Maska pruža nježnu enzimsku eksfolijaciju pa je prikladna za sve tipove kože, a elegantno pakiranje u staklenoj teglici omogućuje jednostavnu i praktičnu primjenu. Za neodoljivo meku i blistavu kožu lica jednom tjedno pratite sljedeće korake: nanijeti na lice u jednoličnom, tankom sloju i držati 10-15 minuta dok se maska ne posuši. Laganim kružnim pokretima prstiju masirati lice. Maska će se lagano i bezbolno odlijepiti s lica, te skupljati u kuglicu. Na ovaj način ukloniti masku s cijelog lica. Isprati lice vodom.

Oaza za vašu kožu: inspirirana prirodom i potvrđena znanošću

Domaći brend preparativne kozmetike Moja Oaza podario je ove zime svojim proizvodima za njegu lica i tijela novo ruho, ne pristajući na kompromise po pitanju učinkovitosti proizvoda. Krema za lice Kolagen&Ceramidi odlikuje se bogatom, ali brzo upijajućom svilenkastom teksturom, pruža koži zaštitu tokom čitavog dana, dubinski ju hrani i hidratizira. Formulacija je spoj suvremene tehnologije i pomno biranih prirodnih sastojaka.

Primjerice esencijalne dermalne biomolekule (koži srodni sastojci): kolagen neophodan za čvrstoću i tonus kože, hijaluron koji dokazano hidratizira i ovlažuje kožu te ceramide kao gradivne jedinice staničnih membrana i zaštitnog hidrolipidnog sloja kože. Antioksidansi, ekstrakti sjemenki grožđa i zelenog čaja (bogati polifenolima) te provitamin E, pružaju koži zaštitu od slobodnih radikala nastalih djelovanjem UV zračenja, te štite kožu od prijevremenog, svjetlošću uvjetovanog starenja kože.