BESPLATNA DOSTAVA, POPUSTI NA SETOVE I PAKETE

TE BESPLATNI UZORCI ZA SVE NARUDŽBE DO 16.5.2021.

 

Pretraživanje
Filters
Rss

Mediji o nama

Ljeto je za mnoge od nas omiljeno godišnje doba, a osim sa suncem, morem i onim neopisivim osjećajem lakoće postojanja, također ga povezujemo i sa beauty proizvodima koji njeguju kožu, ali i naglašavaju njenu ljepotu, pogotovo kada ona uhvati malo boje.
Stiglo je ljeto, a s njime i nužnost da kožu pripremimo na nove uvjete. Cilj: hidratacija. Zlatna maska Luxea je jedna dobra odluka
Blistava, zdrava i jednostavno prekrasna koža san je svake žene, zato je njezina pravilna njega i briga visoko na popisu prioriteta. No nerijetko se događa kako su oni kvalitetni, prirodni proizvodi kojima želimo obasipati naše tijelo prilično skupi i cijenovno gotovo nedostupni.
Posljednjih se godina sve više okrećemo prirodi. Baš kao što je to bilo nekada kada su naši stari konzumirali samo ono što bi sami proizveli, danas ponovno težimo svemu onome što je organsko i izvorno.
Više ne trebamo čekati ljeto za preplanulu put zahvaljujući domaćim proizvodima brenda Luxea.
Nakon što smo i mi isprobale sve i svašta što postoji na tržištu, iskustva u posljednjih nekoliko godina koje smo stekle u beauty industriji, potaknula su nas da intenzivnije gledamo i tražimo lokalno, kupujemo lokalno i koristimo lokalno, a u tom kontekstu hrvatski kozmetički brendovi doživjeli su pravi mali procvat, jer je sve više žena koje žele isprobati i na vlastitoj koži doživjeti upravo hrvatsku kozmetiku.
Sve više i više se okrećemo prirodnim brendovima i stalno istražujemo što se događa na domaćem tržištu. Brend Moja Oaza ima inovativni pristup, vjeruje u snagu prirode i pri razvoju svojih formula uvijek kreću od samog početka pomno razmišljajući o konkretnom rješenju za specifični problem kože.
Ali, kao i za svako godišnje doba, naša koža treba dobru pripremu za tople dane koji nam stižu, a za sve naše ''probleme'' pobrinula se preparativna kozmetika s hrvatskim potpisom.
Toliko je mnogo razloga zbog kojih volimo prosinac: prekrasne božićne dekoracije, zimske delicije u našim čašama i na našim stolovima, pjesme i filmovi koje smo čuli i vidjeli nebrojeno puta, ali nas svaki put jednako razvesele.
Stručnjaci iz domaće kozmetičke tvrtke odabrali su savršen trenutak za predstavljanje inovacija i renovacija u svojim linijama Moja Oaza i Luxea.