Krema za lice s kolagenom, krema za njegu kože sklonu aknama, krema za ruke i balzam od kokosa dobar su temelj svake torbice

Sve više i više se okrećemo prirodnim brendovima i stalno istražujemo što se događa na domaćem tržištu. Brend Moja Oaza ima inovativni pristup, vjeruje u snagu prirode i pri razvoju svojih formula uvijek kreću od samog početka pomno razmišljajući o konkretnom rješenju za specifični problem kože. Kompletna proizvodnja se odvija u Hrvatskoj u modernom proizvodnom pogonu, pod budnim okom marljivog tima koji se sastoji od farmaceuta i dermatologa. Zato što volimo prirodu i svoju kožu izdvojile smo nekoliko proizvoda iz Moja Oaza linije koji su nas oduševili.

Krema za lica s kolagenom i ceramidima, 89,90 kuna

 

super1 mojaoaza 5

Aleksandar Selak

Dnevna krema za lice ima bogatu i brzo upijajuću teksturu, dubinski ju hrani i hidratizira. Sadrži u sebi kolagen neophodan za čvrstoću i tonus kože, hijaluron koji hidratizira i vlaži kožu te ceramide koji štite vanjski sloj kože. Antioksidansi, ekstrakti sjemenki grožđa i zelenog čaja te provitamin E, pružaju koži zaštitu od slobodnih radikala nastalih djelovanjem UV zračenja, a prirodna ulja jojobe, badema i karite maslaca, pružaju koži svilenkastu mekoću i podatnost. Super miriši i preporučuje se koristiti ujutro i navečer na područje lica i vrata.

Krema za njegu kože sklonu aknama, 79,90 kuna

super1 mojaoaza 2

Aleksandar Selak

Krema za lice za njegu kože sklone aknama sadrži eterično ulje čajevca, te prirodne ekstrakte korijena sladića i kore vrbe, uz dodatak ulja jojobe, kao i glikolne i salicilne kiseline. Krema je posebno namijenjena intenzivnoj regeneraciji problematične i zahtjevne kože lica, a nanosi se na prethodno očišćenu kožu lica ujutro i navečer. Valjalo bi izbjegavati jako sunce tijekom korištenja ove kreme i koristiti sredstva za zaštitu od sunca kao što je krema sa zaštitnim faktorom i šešir.

Krema za ruke od jojobe i nevena, 54,90 kuna

super1 mojaoaza 6

Aleksandar Selak

Krema za ruke je izrazito bogate teksture, brzo se upija i ne ostavlja masni trag. Formulirana je s visokim udjelom sastojaka prirodnog podrijetla, a to su ulja jojobe i marelice, koja omekšavaju grubu i ispucanu kožu, kakao maslac, koji pomaže u borbi protiv slobodnih radikala zbog visokog udjela antioksidansa, te pčelinji vosak i ekstrakt cvijeta nevena koji imaju protuupalni učinak. Dobar omjer cijene i kvalitete.

Balzam za usne od kokosa, 39,90 kuna

giphy

Znači ovaj balzam je nešto najbolje na svijetu ako ste ljubiteljica kokosa. Kokos je bogate, hranjive teksture, te dugotrajno njeguje i štiti  usne. Sastoji se hladno prešanog ulja kokosa koje djeluje antibakterijski i antivirusno i dubinski njeguje usnice, ricinusovog ulja koji umiruje, štiti i vlaži kožu, kakao maslac koji osim što izvrsno hidratizira, odlično njeguje suhu i reaktivnu kožu, te lanolin i pčelinji vosak koji štite od vanjskih utjecaja poput hladnoće, vjetra i sunca te daju balzamu bogatu teksturu. Baš je pravo iznenađenje.