27.05.2019.
Gloria
Iako nam se zbog vremena možda ne čini tako, ljeto samo što nije pokucalo na naša vrata, a i vremenska prognoza napokon donosi više temperature i toliko željeno sunce.

Ali, kao i za svako godišnje doba, naša koža treba dobru pripremu za tople dane koji nam stižu, a za sve naše ”probleme” pobrinula se preparativna kozmetika s hrvatskim potpisom.

Brend Luxea pobrinuo se da imate preplanulu put unatoč suncu koje se toliko dugo skrivalo. Zahvaljujući Luxea marmeladi za brzo tamnjenje za lice i tijelo,  u tren oka možete postići savršeno preplanulu put. Marmelada je bogata blagotvornim sastojcima kao što su aloe vera, ekstrakt mrkve, pulpa pasjeg trna, jojoba i ružmarin, a upravo ti sastojci pomažu kod bržeg i intenzivnijeg dobivanja privlačne preplanule boje. Kombinacija prirodnih i organskih sastojaka izdašno hrani kožu, čuva njezinu prirodnu vlažnost i elastičnost, a korištenjem tijekom sunčanja zaboravit ćete na isušivanje kože. Ono što je posebna prednost kod marmelade jest što se brzo upija te ne ostavlja masni trag niti boju na svijetloj odjeći, a mogu je koristiti i trudnice.

A kako bi naglasili svoju preplanulost, upotrijebite Luxea suho ulje sa zlatnim česticama za blistav i glamurozan sjaj. Posebna inovativna tehnologija Liquid Gold Pearls omogućava da suho ulje u sebi ima sitne zlatne ‘bisere’ bogate organskim ekstraktom mrkve, a prije uporabe ovo ulje nije potrebno protresti. Dodatni sastojci su luksuzna ulja badema i makadamije, ekstrakt jojobe i ružmarina te aloe vera koji istovremeno njeguju i hrane vašu kožu. Rezultat je svilenkasta i mekana koža neodoljivog zlatnog sjaja!

A zlato u kombinaciji s kavijarom ima poseban efekt i kada je u pitanju njega lica u vidu maske. Luxea 5 u 1 zlatna maska za lice koži garantira glatkoću, pročišćavanje, hidrataciju, blistavost i podlogu za učinkovito djelovanje aktivnih sastojaka u ostalim proizvodima iz vaše kozmetičke rutine. Zahvaljujući voćnim enzimima maska iznimno nježno omekšava grubi površinski sloj odumrlih stanica kože, čime otvara put za poboljšano prodiranje djelatnih tvari maske: ekstrakta kavijara s preko 20 vitamina, minerala i aminokiselina, prirodnih faktora vlažnosti kao i posebno dobro upijajućeg oblika hijaluronske kiseline kombinirane sa zlatom.

Maska pruža nježnu enzimsku eksfolijaciju pa je prikladna za sve tipove kože. Kako bi postigli neodoljivo meku i blistavu kožu lica, jednom tjedno pratite sljedeće korake: nanijeti na lice u jednoličnom, tankom sloju i držati 10-15 minuta dok se maska ne posuši. Laganim kružnim pokretima prstiju masirati lice. Maska će se lagano i bezbolno odlijepiti s lica te skupljati u kuglicu. Na ovaj način potrebno je ukloniti masku s cijelog lica te ga isprati vodom.

Naravno, bez dobre kreme za lice nema dobrih beauty rituala, stoga Moja Oaza u svojoj ponudi ima kremu za lice Kolagen&Ceramidi koja se odlikuje bogatom, ali brzo upijajućom svilenkastom teksturom te pruža koži zaštitu tijekom čitavog dana, dubinski ju hrani i hidratizira. Formulacija je spoj suvremene tehnologije i pomno biranih prirodnih sastojaka. Kolagen koji je neophodan za čvrstoću i tonus kože, hijaluron koji dokazano hidratizira i ovlažuje kožu te ceramide kao gradivne jedinice staničnih membrana i zaštitnog hidrolipidnog sloja kože. Antioksidansi, ekstrakti sjemenki grožđa i zelenog čaja te provitamin E, pružaju koži zaštitu od slobodnih radikala nastalih djelovanjem UV zračenja te ju štite od prijevremenog, svjetlošću uvjetovanog starenja. Dragocjena prirodna ulja jojobe, badema i karite maslaca, pružaju joj svilenkastu mekoću i podatnost.

Za sam kraj, Moja Oaza se pobrinula da u potpunosti možete uživati u kratkim haljinicama, suknjama i badićima uz anticelulitni gel koji u sebi sadrži inovativni kompleks od čak šest sastojaka potpuno prirodnog podrijetla. To su ekstrakti kave, gotu kole, ginka, divljeg kestena i preslice uz dodatak kolagena, te visoko potentna profesionalna koncentracija kofeina od čak 4%. Gel pruža trenutni  osjećaj zategnutosti i poboljšan izgled tonusa kože, brzo upija pa nema masni „after feel“ nakon nanošenja.