11. prosinca 2018.
Magme.hr
kozmeticka izvrsnost

Kozmetička izvrsnost na hrvatski način: predstavljeni Luxea i Moja Oaza zimski noviteti 

Toliko je mnogo razloga zbog kojih volimo prosinac: prekrasne božićne dekoracije, zimske delicije u našim čašama i na našim stolovima, pjesme i filmovi koje smo čuli i vidjeli nebrojeno puta, ali nas svaki put jednako razvesele. Mjesec je to u kojem mnogo vremena provodimo ugađajući sebi i svojim bližnjima, stoga su stručnjaci iz domaće kozmetičke tvrtke Anzotica Cosmetics odabrali savršen trenutak za predstavljanje inovacija i renovacija u svojim linijama Moja Oaza i Luxea. Tako će zimu u novom ruhu dočekati čitava linija Moja Oaza iz koje izdvajamo Kolagen&Ceramidi kremu za lice te Kokos balzam za usne – proizvode čiju su kvalitetu prepoznale mnoge istaknute poznavateljice vrhunske kozmetike. Linija Luxea svojim zimskim inovacijama i dalje zadovoljava visoke kriterije glamuroznih, ali učinkovitih djelatnih sastojaka – priuštite si luksuzno tetošenje Luxea parfumiranom esencijom, Zlatnom maskom te Baršunastom kremom s ekstraktom kavijara. Svoje omiljene Anzotica Cosmetics proizvode, kao i one koje će to tek postati tijekom prosinca možete kupiti i u prigodnim poklon pakiranjima na internetskim stranicamaLuxea ili Moja Oaza uz besplatnu dostavu.

OPOJAN MIRIS I BRIŽNA NJEGA – U JEDNOM PROIZVODU

img 20181205 122407 147 s 819x1024 1

Maštali ste o proizvodu koji će Vašoj koži pružiti prijeko potrebnu njegu i hidrataciju i usput predivno mirisati? Ne brinite se, to ne samo da je sasvim normalno nego takav proizvod stvarno postoji; Luxea parfumirana esencija osvojit će vas na prvo mazanje. I mirisanje. Jedinstvena tekstura se trenutno upija, ostavljajući Vašu kožu svilenkasto mekom i decentno sjajnom uz zavodljivi miris koji počiva na svježim notama naranče i bergamota, uz eksplozivnu aromu jasmina, ruže i pačulija. Formulacija ne sadrži alkohol i ne isušuje vašu kožu. Elegantno pakiranje u staklenoj bočici sa pumpicom omogućuje jednostavnu i praktičnu primjenu svaki put kada poželite da vaša koža bude božanstvena na dodir. I miris.

Luxea parfumirana esencija (30 ml): 130 kn

JER KAVIJAR I BARŠUN SU BAŠ UVIJEK DOBRA IDEJA

img 20181205 122459 931 s 819x1024 1

Luxea Velvet Caviar krema sadrži ekstrakt kavijara s preko 26 vitamina, aminokiselina i ostalih nutrijenata – prava nutritivna bomba koja će Vašoj koži pružiti dubinsku njegu i hidrataciju. Visokoefikasni antioksidans resveratrol, koloidno zlato, prekursori kolagena i ceramida, ekstremoliti samo su neki od vrhunskih sastojaka zahvaljujući kojima ova dragocjena krema pruža Vašoj koži dubinsku njegu, štiti ju od štetnih okolišnih čimbenika i preuranjenog starenja te ju pritom njeguje hranjivim i nemasnim dodirom luksuzne baršunaste glatkoće. Krema je prikladna za sve tipove kože kao posljednji korak kozmetičke rutine, a posebno je učinkovita u kombinaciji s Luxea 5 u 1 zlatnom maskom za lice. Način primjene: Ujutro, navečer, ili prema potrebi, nanijeti kremu na čistu kožu lica, vrata i dekoltea.

Luxea Velvet Caviar krema za lice (50 ml) – 160 kn

PET ZLATA VRIJEDNIH BLAGODATI ZA VAŠU KOŽU

img 20181205 122707 720 s 820x1024 1

Glatkoća, pročišćavanje, hidratacija, blistavost, te pripremanje terena za djelovanje ostalim aktivnim sastojcima iz Vaše kozmetičke rutine pet je pozitivnih učinaka koje Luxea 5 u 1 zlatna maska za lice jamči Vašoj koži. Zahvaljujući voćnim enzimima maska iznimno nježno omekšava grubi površinski sloj odumrlih stanica kože, čime otvara put za poboljšano prodiranje djelatnih tvari maske: ekstrakta kavijara s preko 20 vitamina, minerala i aminokiselina, prirodnih faktora vlažnosti kao i posebno dobro upijajućeg oblika hijaluronske kiseline kombinirane sa zlatom. Maska pruža nježnu enzimsku eksfolijaciju pa je prikladna za sve tipove kože, a elegantno pakiranje u staklenoj teglici omogućuje jednostavnu i praktičnu primjenu. Za neodoljivo meku i blistavu kožu lica jednom tjedno pratite sljedeće korake: nanijeti na lice u jednoličnom, tankom sloju i držati 10-15 minuta dok se maska ne posuši. Laganim kružnim pokretima prstiju masirati lice. Maska će se lagano i bezbolno odlijepiti s lica, te skupljati u kuglicu. Na ovaj način ukloniti masku s cijelog lica. Isprati lice vodom.

Luxea 5 u 1 zlatna maska za lice (50 ml), 145 Kn

OAZA ZA VAŠU KOŽU: INSPIRIRANA PRIRODOM I POTVRĐENA ZNANOŠĆU

Domaći brend preparativne kozmetike Moja Oaza podario je ove zime svojim proizvodima za njegu lica i tijela novo ruho, ne pristajući na kompromise po pitanju učinkovitosti proizvoda.Krema za lice Kolagen&Ceramidi odlikuje se bogatom, ali brzo upijajućom svilenkastom teksturom, pruža koži zaštitu tokom čitavog dana, dubinski ju hrani i hidratizira. Formulacija je spoj suvremene tehnologije i pomno biranih prirodnih sastojaka. Primjerice esencijalne dermalne biomolekule (koži srodni sastojci): kolagen neophodan za čvrstoću i tonus kože, hijaluron koji dokazano hidratizira i ovlažuje kožu te ceramide kao gradivne jedinice staničnih membrana i zaštitnog hidrolipidnog sloja kože. Antioksidansi, ekstrakti sjemenki grožđa i zelenog čaja (bogati polifenolima) te provitamin E, pružaju koži zaštitu od slobodnih radikala nastalih djelovanjem UV zračenja, te štite kožu od prijevremenog, svjetlošću uvjetovanog starenja kože. Dragocjena prirodna ulja jojobe, badema i karite maslaca, pružaju koži svilenkastu mekoću i podatnost.

img 20181205 121609 717 s 820x1024 1

Balzam za usne Kokos je bogate, hranjive teksture te pruža dugotrajnu njegu i zaštitu osjetljivim usnama. To može zahvaliti pomno biranim sastojcima prirodnog podrijetla kao što su hladno prešano ulja kokosa koje djeluje antibakterijski i antivirusno, dubinski njeguje usnice i ugodne je arome, ricinusovo ulje koji umiruje, štiti i vlaži kožu, kakao maslac koji osim što izvrsno hidratizira, odlično njeguje suhu i reaktivnu kožu, te lanolin i pčelinji vosak koji štite od vanjskih utjecaja poput hladnoće, vjetra i sunca te daju balzamu bogatu teksturu.

img 20181205 121609 717 s 820x1024 2

Anzotica Cosmetics ove zime nudi brojna iznenađenja na svom webu. Bila riječ o rođendanu, Božiću ili darivanju poslovnih partnera; kozmetički poklon paket je uvijek dobra ideja. Za blistavu ljepotu i luksuzni dašak glamura odaberite Luxea poklon paket: Parfumirana esencija (30 ml) i 5 u 1 Zlatna maska za lice (50 ml) – 199 kn. Za hranjivu njegu kože lica i usana odaberite Moja Oaza poklon paket koji sadrži Kremu za lice Kolagen&Ceramidi (50 ml) i Balzam za usne Kokos (7 g) po cijeni od 99 kn. Besplatna dostava vrijedi do Božića na sve narudžbe putem Moja Oaza i Luxea web shopa, a ponuda poklon paketa vrijedi do isteka zaliha.

Proizvodi su dostupni putem Moja Oaza i Luxea internet trgovine, kao i u nekoliko ljekarni i trgovina u najvećim gradovima u Hrvatskoj (popis prodajnih mjesta je na Moja Oaza i Luxea webu).